VUOSI 2018

 

Näin vuoden vaihteessa on hyvä hetkeksi pysähtyä katselemaan kulunutta vuotta taaksepäin. Ja onhan paljon on mahtunut ja tapahtunut!

On sisustettu aistiesteettömästi lapsille, erityisherkille, vanhuksille, messukotiin. Muita suunnittelukohteita unohtamatta; on ollut mm. kellarin remonttisuunnitelmaa, leffahuoneen suunnittelua sekä muutama mukava konsultaatiokohde. On tutustuttu ja haettu inspiraatiota Villa Maireasta, Ambiente-messuilta, Habitaresta ja tietysti Porin asuntomessujen kohteista. On päästy kirjoittamaan messublogia Deko-lehteen, osallistuttu asuntomessujen puitteissa moniin upeisiin juttuihin. On järjestetty Katse kesään-tapahtumaa yhdessä muiden yrittäjien kanssa, osallistuttu Kaunein olohuone- kilpailuun Rauman messuilla ja oltu ensi kertaa mukana Porin messuilla sisustuskorttelissa. On tutustuttu mukaviin yhteistyökumppaneihin, kollegoihin ja asiakkaisiin. On päästy sisustamaan ripauksella designia ja ajanpatinaakin.


On perustettu yritys ja hypätty tuntemattomaan. On opeteltu ja oivallettu ja tätä tullaan jatkossakin tekemään. On tehty nettisivuja ja somea. On ideoitu ja fiilistelty, piirretty, kannettu sohvia ja pyöritelty kalusteita, suunniteltu sekä valittu maali-ja kangassävyjä. On oltu onnellisia ja kiitollisia avuntarjoajista, uusista ja vanhoista ystävistä. On oltu väsyneempiä ja onnellisempia kuin koskaan. On oltu tyytyväisiä rohkeisiin valintoihin, tarvittu extra tsemppiä vaikeina hetkinä. On tarvittu perheen tukea ja apua, hetkiä muun tekemiseen ja ajattelemiseen. On mökkeilty, vähän reissattu, eletty kiireistä arkea pienistä hetkistä nauttien. Välillä on kaivattu lisätunteja päiviin ja viikkoihin.

Kiitos kaikesta vuosi 2018.

Nyt katse kohti uutta vuotta ja sen tuomia mahdollisuuksia!
Vuosi 2019, mitäs onkaan mielessä 😉

- Paula

mä.jpg