Sisustussuunnittelun lähtökohtana on saada asiakkaalle toimiva ympäristö, jossa hän
viihtyy ja voi hyvin. 


 
 

Suunnittelijana teen suunnitelman aina asiakaslähtöisesti ja yksilöllisesti asiakkaan toiveet huomioiden.  Asiakas on mukana suunnittelussa ja toteutuksessa niin paljon kuin itse haluaa. Tarvittaessa suunnittelijana voin pitää narut käsissäni ja koordinoida projektia. 

Sisustuskonsultaatio n. 2-3h

Sisustuskonsultaatio voi olla asiakkaan kanssa yhdessä ideoimista. Voimme miettiä kalustesijoittelua, maalisävyn tai tapetin valintaa, ideoida uusia valaisimia, tekstiilien uudistamista. Voin kertoa vinkkejä verhojen ripustamiseen, materiaalien hankintapaikkoihin yms. Autan asiakasta pohtimaan sisustuksen punaista lankaa ja tyyliä. Tapaaminen voidaan järjestää vaikka sisustus- , huonekalu- tai rautakauppaan. Voimme käydä läpi tulevan uudisrakennuksen pohjaa ja miettiä mitä jo suunnitteluvaiheessa tulisi huomioida. 

Sisustuskonsultaatio on nopea keino saada neuvoja ja vinkkejä kodin uuden ilmeen luomiseen.

Sisustussuunnittelu

Suunnittelua koti- ja julkitilakohteisiin.

Suunnittelun laajuus määritellään maksuttoman arviointikäynnin yhteydessä. Voidaan tehdä kokonaisvaltaisia tai pienempiä, yksittäisten tilojen suunnitelmia. Suunnitelma räätälöidään aina asiakaskohtaisesti.

Kokonaisvaltainen sisustussuunnitelma pitää sisällään väri- ja pintamateriaali-, tekstiili-, kaluste- ja valaistussuunnitelman. Suunnitelma sisältää kohteesta pohjakuvan sekä tarvittavat seinäprojektiot mittakaavassa, lisäksi mm. fiiliskuvia tai 3D-luonnoskuvia. Suunnitelmaan kuuluu huonekortit, joista selviää tuotteiden tiedot ja mahdolliset hankintapaikat jne.

Suppeampi suunnitelma voidaan tehdä tietyn tilan, esim. olohuoneen uudesta ilmeestä. Tällöin suunnitelma voi pitää sisällään esimerkiksi väri- ja materiaalisuunnittelun, kalusteiden sijoittelun sekä tekstiilien ja
sisustusvalaisimien määrittelyn.

Kalustesuunnittelussa keskitytään mm. kiintokalusteiden toimivuuteen sekä kalusteiden oikeanlaiseen mitoitukseen.

Väri- ja materiaalisuunnitelmassa valitaan pintamateriaaleja, maaleja ym. pintakäsittelytuotteita, tapetteja,
paneeleja jne.

Märkätilojen suunnittelu voi pitää sisällään laattojen sekä märkätilakalusteiden ja -varusteiden valinnan sekä
ko. tilojen tekstiilien valinnan.

Tekstiilisuunnitelmassa keskitytään tilan tekstiileihin. Mietitään verhoja ja niiden asennusta, mattoja sekä niiden kokoja ja materiaaleja. Uusimalla sisustustyynyt, peitteet, vuodetekstiilit tai pöytäliinat saat helpolla uutta ilmettä.
Aina ei tarvita uutta, kotoa jo löytyviä aarteita saa uudistettua esimerkiksi verhoilemalla ne uudelleen.
Kiinnitetään huomioita myös tilan akustisiin ratkaisuihin.

Valaistussuunnitelmassa määritellään pääsääntöisesti sisustusvalaisinten sijoittelu sekä valaisinten ulkonäkö jne. Kokonaisvaltaisempaa valaistussuunnittelua voidaan yhdessä kysyä alan ammattilaisilta.

Sisustussuunnitelman toteutuksen valvonta sekä materiaalihankinnat onnistuvat sovitusti myös.

Myyntistailaukset

Asuntostailauksessa keskitytään tuomaan asunnon parhaat puolet esiin esim. myyntitilanteessa. Stailaus tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaan omilla kalusteilla. Mahdollisuus myös yhteistyöhön valokuvaajan kanssa.

Somistamalla ja stailaamalla saadaan uutta ilmettä liikkeesi ikkunaan ja myymälätilaan.

Juhlastailaukset

Juhlatilasuunnittelussa muokataan ja somistetaan oma koti tai muu tila juhlakuntoon. Mietitään yhdessä tarkoituksenmukainen tunnelma juhliisi.