Paula2.jpg

Sosiaalialan ammattilaisesta tulikin sisustussuunnittelija

 

Päätös lähteä seuraamaan sydäntään, intohimoaan ja unelmiaan voi johtaa ties minne - vaikka sisustusalan yrittäjäksi

Suunnittelijana kohtaan asiakkaan aidosti ihmisenä, jolla on tarinansa kerrottavanaan. Haluan auttaa tekemään kodista asujansa näköisen ja ennen kaikkea luomaan toimivan kodin, jossa asukkaat viihtyvät ja voivat hyvin. Haluan tehdä tiloista toimivia ja viihtyisiä. Näenkin toimivalla ympäristöllä olevan iso merkitys myös työhyvinvoinnin näkökulmasta. Suunnittelijaa voikin hyödyntää myös julkitiloja suunniteltaessa.

 
 
Paula1.jpg

Haluan auttaa

Haluan auttaa Sinua toteuttamaan tilasi sisustuksen toiveesi mukaan, on sitten kyseessä pienempi tai suurempi projekti, konsultaatiokäynnistä laajempiin suunnittelukokonaisuuksiin.

Voin olla tukenasi materiaali- ja/tai kalustevalintojen teossa, antamalla ammattitaitoni ja verkostoni käyttöösi. Tai halutessasi teen hankinnat suunnitelman mukaan puolestasi, vaikka avaimet käteen-periaatteella. 

Oletko suunnittelemassa asuntosi myyntiä? Tulen mielelläni ulkopuolisen silmin tutustumaan asuntoosi ja stailaamaan sen parhaat puolet esiin.

Juhlajärjestelyt ovat myös lähellä sydäntäni. Mikäli suunnittelet juhlia kotona tai juhlapaikassa, autan mielelläni ideoimaan teemaa ja stailaamaan tilan juhlakuntoon. 

Innostun uusista ja erilaisista projekteista, olen ollut mm. mukana toteuttamassa somistuksia näyteikkunoihin, suunnittelemassa messuosastoja ja sisustusliikkeen layoutia.

 
 
 

Voisinko olla avuksi Sinun seuraavassa projektissasi? Ota rohkeasti yhteyttä ja kutsu minut maksuttomalle arviointikäynnille!

Toimin pääsääntöisesti Satakunnan alueella, mutta muuallakin työskentely on mahdollista, kysythän lisää.