Sosiaalialan ammattilaisesta tulikin sisustussuunnittelija.


 
 

Päätös lähteä seuraamaan sydäntään, intohimoaan ja unelmiaan voi johtaa ties minne- vaikka sisustusalan yrittäjäksi.

Suunnittelijana kohtaan asiakkaan aina aidosti ihmisenä, joka on kulkenut oman matkansa ja jolla on tarinansa kerrottavana. Haluan auttaa tekemään kodista asujansa näköisen ja ennen kaikkea luomaan toimivan kodin, jossa asukkaat viihtyvät ja voivat hyvin.

Haluan tehdä tiloista toimivia ja viihtyisiä. Näenkin toimivalla ympäristöllä olevan iso merkitys esimerkiksi työhyvinvoinnin näkökulmasta. Suunnittelijaa voikin hyödyntää myös julkitiloja suunniteltaessa.

Aistiesteettömyys

Teen yhteistyötä Satakunnan ammattikorkeakoulun käynnissä olevan Aistiesteettömät asumisratkaisut -hankkeen kanssa. Hankkeessa keskitymme etsimään aistiesteettömiä asumisratkaisuja kotiympäristöihin. Toteutimme muun muassa kesän 2018 Porin asuntomessuille kodin, jonka sisustuksessa olemme huomioineet aistiesteettömyyden näkökulman. Hankkeen tavoitteena oli löytää sellaisia aistiystävällisiä asumisratkaisuja, jotka ovat toimivia, taloudellisia, esteettisiä ja auttavat meitä sekä saamaan tarvitsemiamme ärsykkeitä että palautumaan kuormituksesta, jota päivän mittaan keräämme ympäristöstämme. Nämä ratkaisut ovat kaikille miellyttäviä, mutta osalle välttämättömiä sujuvan arjen varmistamiseksi.

Tästä näkökulmasta mietityt ratkaisut toimivat myös julkitiloissa hektisissä työympäristöissä. Aivojen stressitasoa saadaan laskettua vaikuttamalla ympäristöön, jossa työskennellään.

Haluan auttaa

Haluan auttaa Sinua toteuttamaan tilasi sisustuksen toiveesi mukaan, on sitten kyseessä pienempi tai suurempi projekti, konsultaatiokäynnistä laajempiin suunnittelukokonaisuuksiin.

Voin olla tukenasi materiaali- ja/tai kalustevalintojen teossa, antamalla ammattitaitoni ja verkostoni käyttöön. Tai halutessasi teen hankinnat suunnitelman mukaan puolestasi, vaikka avaimet käteen-periaatteella. 

Oletko suunnittelemassa asuntosi myyntiä?

2018_02_19_paula-4543.jpg

Tulen mielelläni ulkopuolisen silmin tutustumaan asuntoosi ja stailaamaan sen parhaat puolet esiin.

Juhlajärjestelyt ovat myös lähellä sydäntäni. Mikäli suunnittelet juhlia kotona tai juhlapaikassa, autan mielelläni ideoimaan teemaa ja stailaamaan tilan juhlakuntoon. 

Innostun uusista ja erilaisista projekteista, olen ollut mm. mukana toteuttamassa somistuksia näyteikkunoihin, suunnittelemassa messuosastoja ja sisustusliikkeen layoutia.

Voisinko olla avuksi Sinun seuraavassa projektissasi?

Ota rohkeasti yhteyttä ja kutsu minut maksuttomalle arviointikäynnille.
Toimin pääsääntöisesti Satakunnan alueella, mutta muuallakin työskentely on mahdollista.